Analogne kamere


 

Camclosure

Klasičan dizajn i inovativne performanse, Camclosure sistemi kamera, pružaju naprednu tehnologiju slike i više paketa optike. Camclosure sistemi su idealni za škole, prodavnice, restorane, kazneno-popravne ustanove i dr. Karakterišu ih jedinstvene kombinacije performansi, vrednosti i jednostavne instalacije, što ih čini krajnjim rešenjem za skoro svaku aplikaciju video nadzora.

 

Spectra IV PTZ Dome kamere

Najsvestraniji i najpouzdaniji dome sistem za pozicioniranje koji je dostupan, Spectra IV nudi izbor modela 36x i 29x, koje karakterišu 540TVL dan/noć kamere, 128x široki dinamički opseg, detekcija pokreta i pregršt drugih karakteristika koje nastavljaju da cementiraju reputaciju Spectra kamera kao ultimativni dome sistemi za pozicioniranje i temelj bilo koje instalacije.

 

Analogne Bullet kamere u obliku metka

Nove serije CCTV kamera BU su novi brend Pelco proizvodne linije. Kamere u obliku metka dolaze u tri modela (BU4, BU5, BU6) sa IR tehnologijom u svakoj kameri i fiksnim objektivom u BU4, a varifokalnim u BU5 i BU6 kamerama. Počevši od dometa od 15m za infracrvene reflektore u modelu BU4, povećava se na 25m u BU5 i izvanrednih 50m u najboljem BU6 modelu.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »