Specijalne kamere


 

 

Za najzahtevnije aplikacije video nadzora, Pelco nudi raznovrsnost sistema specijalnih kamera specifično dizajniranih da daju video najvišeg kvaliteta u najokrutnijim okruženjima i uslovima osvetljenja.

 

Sarix TI Kamere za termovizijsko snimanje

 

Sarix TI je prva termovizijska kamera specijalno dizajnirana da bude integrisani deo bilo kog sistema za video nadzor. Može se kompletno upravljati i sa Pelco-vim i sa nezavisnim sistemima za video menadžment i snimanje, što čini Sarix TI evolucijom termovizije. Dostupna je i u IP i analognim modelima, fiksnim ili pokretnim. Laka je za montiranje i korišćenje kao i bilo koja dome kamera. Unoseći potpuno digitalni dizajn sa naprednim sposobnostima termovizije u mejnstrim video aplikacije, rezultuje u pristupačnom sistemu koji daje video visokog kvaliteta, kao i snagu i fleksibilnost koji dolaze samo sa termovizijskom tehnologijom.

 

ExSite - Kamera otporna na eksplozije

 

ExSite sistem kamere otporne na eksplozije, veliki napredak u tehnologiji video nadzora, zadovoljava većinu sertifikata rigoroznih opasnih lokacija sa najsavremenijom integracijom, kontrolom i programabilnošću. Dostupna je i u analognim i u IP modelima, fiksnim i pokretnim. ExSite nudi nenadmašive performanse u oblastima gde sve vreme postoje uslovi za eksplozije, čineći je jedinim izborom za zahteve nadzora najkritičnijih procesa naftne i hemijske industrije.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »